Verwarm de oven voor op 220 graden.
Breng de rosbief op smaak met een ruime hoeveelheid peper en zout.
Verhit de boter in een koekenpan en braad de rosbief aan alle kanten tot bruin en het vlees een lekkere korst heeft.
Leg op een bakplaat en verdeel de groenten en kruiden ernaast. Je kunt eventueel ook krieltjes erbij doen. Schenk de boter uit de pan over de rosbief. Bak de rosbief 15 minuten, verlaag dan de temperatuur naar 200 graden en bak nog eens 10 minuten. Tussendoor kan je controleren hoe de kerntemperatuur het doet.
Haal voor rood vlees uit de oven wanneer de kerntemperatuurtussen de 48 tot 51 graden is en voor meer rosé wanneer het vlees tussen de 51en 54 graden is.
Dek het vlees af met aluminiumfolie en laat 15 minuten rusten. Laat in deze 15 minuten de groenten en de aardappelen verder bakken meteen extra scheutje olie erbij.
Voor de sandwich, rooster de paprika. Dit kan in de oven of direct op het gasfornuis. Bak de paprika tot deze zwart is aan de buitenkant. Laat even afkoelen en haal dan het zwarte velletje eraf en snij in reepjes.
Beleg je stokbrood met een flinke laag Boursin, dan rucola, het vlees, paprika en ui en ook een laag Boursin op de andere kant van het stokbrood.