Verhit de oven voor op 180 graden. Meng de panko met peper, zout, knoflookpoeder en paprikapoeder en zet klaar.
Leg een bakplaat met bakpapier klaar en paneer de garnalen. Eerst door de bloem, dan ei en als laatste de panko. Herhaal tot alle garnalen gepaneerd zijn.
Sprenkel wat olie over de garnalen en bak dan tot goudbruin en gaar. Zo'n 15 minuten.
Maak intussen de koolsalade door de witte en rode kool te mengen met de creme fraiche en limoensap (en koriander als je dat lekker vindt) en breng op smaak met peper en zout.
Maak de yum yum saus door de mayonaise, tomatenpuree, water, suiker, boter, knoflookpoeder, paprikapoeder en cayenne te mengen. Zet apart.
Verhit de tortillas in een droge hete koekenpan of net als ik boven het vuur van je gasfornuis.
Beleg eerst met koolsalade, dan de garnalen, optioneel gepekelde rode ui en maak af met de saus (hoeveelheid naar smaak). Dien direct op.