Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
Verdeel de cashews over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 5 minuten. Meng intussen de sriracha, suiker en sojasaus. Verdeel over de cashews en meng goed, bak nogmaals 5 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Verhit in een koekenpan wat olie en bak de kippendij aan, wanneer de kip bruin is voeg de roerbakgroenten toe en bak mee tot de kip gaar is.
Verhit intussen een pan met water en kook de noodles zoals op de verpakking vermeld. Meng intussen ook voor de saus de sojasaus, pindakaas en chiliolie.
Voeg de noodles toe aan de kip, wanneer deze gaar is, en voeg de saus toe. Bak het geheel een minuut op zodat de saus goed kan intrekken.
Verdeel over 2 borden, garneer met bosui en cashewnoten (hoeveelheid naar smaak). Serveer met de cashewnoten en chiliolie ernaast zodat mensen zelf kunnen bepalen of ze nog willen toevoegen.