700gramrunder riblappen, in grove stukken gesneden
1zakjeSanta Maria Beef Taco Kruidenpasta
6Santa Maria Corn & Wheat Tortilla Small
1jalapeno, in ringen gesneden
1/2avocado, in plakjes gesneden
3radijsjes, in dunne plakjes gesneden
100grammais
Verse koriander, naar smaak
Crème fraiche, naar smaak
Santa Maria Taqueria Salsa of Peach & Chili Salsa
limoenschijfjes
Instructies
Verhit de zonnebloemolie in een sudderpan en bak het vlees tot de buitenkant aangebakken en bruin is. Voeg de kruidenpasta toe samen met een scheutje water (ongeveer100 ml). Leg de deksel op de pan en laat op laag vuur sudderen. Na ongeveer 2.5 uur zal het vlees uit elkaar vallen. Controleer tussendoor regelmatig of de pan niet droog kookt en of er niets aanbrandt. Voeg dan indien nodig wat water toe.
Wanneer het vlees klaar is, verhit de tortilla’s in een hete droge koekenpan.
Smeer in met creme fraiche, hoeveelheid naar smaak, en verdeel het vlees over de tortilla’s. Garneer met jalapeno, avocado, radijs, mais en als laatste de koriander. Serveer met een salsa naar keuzen en een limoenschijfje.