Verwarmde oven voor op 180 graden.
Giet de jackfruit af, snij de harde punten eraf en trek het restant met 2 vorken uit elkaar.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook kort op laag vuur. Voeg de jackfruit en de mais toe en bak 5 minuten.
Verhit intussen in een steelpan de tomato frito samen met de komijnpoeder, cayenne, paprikapoeder en uipoeder. Voeg, wanneer deze saus heet is, 1/3 deel aan het jackfruit mengsel toe en roer door.
Smeer elke tortilla in met wat bonenspread en leg 1/8 deel van de vulling op. Rol open leg in een ovenschaal. Herhaal met de rest.
Verdeel de overige enchilada saus over de tortilla’s, verdeel dan de blokjes cheddar en de grated mozzarella naar smaak.
Bak dit 15 minuten af in de oven totdat de tortilla’s krokant aan de zijkant zijn en de kaas is gesmolten.
Dien op met verse koriander, avocado en jalapeno.