Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Laat je review achter!
Bao buns met gepaneerde speklap
Bao buns met gepaneerde speklap
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang:
Borrelhapje, Hoofdgerecht, lunch
Keuken:
Chinese, nederlands
Trefwoord:
bao buns, speklap
Porties:
2
personen
Ingrediënten
4 a 6
bao buns
2
speklappen
kommetje
paneermeel
2
tl
paprikapoeder
1/2
tl
zout
1/4
tl
cayenne peper
scheut
zonnebloemolie
4 a 6
tl
pindasaus
verse koriander
rode chilipeper, in ringen gesneden
handje
taugé
Instructies
Meng de paneermeel met de paprikapoeder, de cayenne en het zout. Paneer hiermee de speklappen.
Verhit wat zonnebloemolie in een koekenpan en frituur hierin als het ware de speklappen.
Wanneer de speklappen bruin en krokant zijn haal ze uit de pan en snij in reepjes.
Beleg de bao buns met speklap, dan wat pindasaus, tauge en garneer met verse koriander en rode chili stukjes. Dien direct op.