Ga terug
+ servings
Bao buns met speklap
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Bao buns met gepaneerde speklap

Bao buns met gepaneerde speklap
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd15 minuten
Gang: Borrelhapje, Hoofdgerecht, lunch
Keuken: Chinese, nederlands
Trefwoord: bao buns, speklap
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 4 a 6 bao buns
  • 2 speklappen
  • kommetje paneermeel
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1/2 tl zout
  • 1/4 tl cayenne peper
  • scheut zonnebloemolie
  • 4 a 6 tl pindasaus
  • verse koriander
  • rode chilipeper, in ringen gesneden
  • handje taugé

Instructies

  • Meng de paneermeel met de paprikapoeder, de cayenne en het zout. Paneer hiermee de speklappen.
  • Verhit wat zonnebloemolie in een koekenpan en frituur hierin als het ware de speklappen.
  • Wanneer de speklappen bruin en krokant zijn haal ze uit de pan en snij in reepjes.
  • Beleg de bao buns met speklap, dan wat pindasaus, tauge en garneer met verse koriander en rode chili stukjes. Dien direct op.