Ga terug
–+ servings
Wraps met crispy kip, cheddar en een honing- mosterd mayonaise
Recept afdrukken
3.38 van 27 stemmen

Wraps met crispy kip

Wraps met crispy kip, cheddar en een honing- mosterd mayonaise
Bereidingstijd15 min
Totale tijd15 min
Gang: Hoofdgerecht, lunch, Tussendoortje
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: cheddar, kip stroganoff, krokante kip, mayonaise, wrap
Porties: 2

Ingrediënten

  • 1 kipfilet in stukken gesneden
  • schaaltje paneermeel
  • 1 losgeklopt ei
  • zonnebloemolie
  • 2 medium wraps
  • 40 gram cheddar, geraspt
  • 2 handjes ijsbergsla
  • 2 el mayonaise
  • 2 tl mosterd
  • 2 tl honing
  • peper en zout

Instructies

  • Verhit een goede laag zonnebloemolie in een koekenpan. Breng de kip op smaak met peper en zout en haal per stuk eerst door het losgeklopte eimengsel en daarna door de paneermeel.
  • Bak de kip tot deze krokant en gaar is.
  • Verdeel intussen de geraspte cheddar over de wraps en verwarm de wraps dan 30 a 40 seconden in de magnetron totdat de kaas gesmolten is.
  • Meng demayonaise met de honing en de mosterd en zet klaar voor straks.
  • Verdeel de ijsbergsla en de krokant gebakken kip over de wraps en verdeel als laatste de honing- mosterdmayonaise eroverheen.
  • Het makkelijkst is je wrap eerst aan de zijkanten naar binnen te vouwen en vervolgens op te rollen. Vouw er een vel bakpapier omheen zodat je de wrap door midden kan snijden zodat het helemaal een stuk makkelijker is om te eten.