Ga terug
–+ servings
spaghetti met een geitenkaassaus en zalm
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Pasta geitenkaas met zalm

Spaghetti met een geitenkaassaus en gegrilde zalm
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd20 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: engels, Italiaans
Trefwoord: gegrilde zalm, geitenkaas, kaassaus, pasta, Spaghetti, zalm
Porties: 2

Ingrediënten

  • 200 gram spaghetti
  • 125 gram zachte geitenkaas
  • 2 handen verse spinazie
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 rode chilipeper, fijngehakt
  • 2 zalmmoten
  • olie
  • peper en zout
  • eventueel wat kookvocht van de spaghetti

Instructies

  • Kook de spaghetti gaar zoals op de verpakking staat in een pan met zout water. Het water moet als zeewater smaken, zo zout moet het zijn.
  • Verhit een beetje olie en fruit hier de knoflook en chili in. Voeg dan de spinazie toe en bak dit totdat de spinazie geslonken is.
  • Breng de zalm op smaak met peper en zout. Verhit wat olie in een pan en bak op medium vuur de zalmmoten tot de gewenste gaarheid bereikt is.
  • Voeg de zachte geitenkaas aan de spinazie toe en roer door totdat het gesmolten is. Zet dan het vuur uit en voeg de gare spaghetti toe en meng het geheel. Als je saus te dik is, voeg dan wat kookvocht toe. Een romige kaassaus heeft snel de neiging om droog te worden en in te trekken, dus probeer alles snel te mengen.
  • Breng de spaghetti op smaak met peper en zout. Dien op met de zalm.