Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng voor de glaze de ketjap, sojasaus, bruine suiker, honing en sesamolie. Smeer de zalm hiermee in en bak 10 a 12 minuten af in de oven. Zet de rest van de glaze opzij voor straks.
Kook de noodles zoals op de verpakking vermeld staat gaar. Breng ook een pan water aan de kook, voeg de eieren toe wanneer het water kookt en kook precies 6 en een halve minuut. Spoel daarna direct goed af met koud water. Pel en zet opzij.
Maak de peultjes schoon. Verhit de olie in een koekenpan en bak de peultjes 3 minuten.
Voeg de glaze en 100 ml water toe. Maak een maïzena papje door de maïzena met een el water te mengen en voeg dit toe aan de saus. Laat al roerend inkoken tot een saus en voeg dan de noodles toe. Meng goed door.
Dien de noodles met peultjes op. Leg de zalm erbovenop en de gehalveerde eitjes erbij. Garneer met crispy chili olie, hoeveelheid naar smaak, sesamzaad, bosui en koriander. Dien direct op.