Ga terug
+ servings
Ravioli met bruine boter en spinazie
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Ravioli met bruine boter en spinazie

Ravioli met bruine boter en spinazie
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd14 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Frans, Italiaans
Trefwoord: Ravioli met bruine boter en spinazie
Porties: 2

Ingrediënten

  • 250 gram ravioli
  • 75 gram roomboter
  • 100 gram spinazie
  • 15 gram pijnboompitten, geroosterd
  • 30 gram fijngeraspte Parmezaanse kaas
  • zout

Instructies

  • Breng een pan met gezouten water aan de kook.
  • Verhit de boter in een koekenpan en laat op laag vuur opstaan. Roer af en toe door. In eerste instantie gaat het schuimen en daarna wordt de boter snel bruin en krijg je zwarte spikkels. Dit duurt ongeveer 5 a 8 minuten. ⁠
  • Kook de ravioli zoals op de verpakking vermeld gaar.⁠
  • Voeg de spinazie toe aan de boter, breng op smaak met zout, en bak mee tot dit geslonken is.⁠
  • Voeg de ravioli toe en meng goed door. ⁠⁠
  • Dien de ravioli op met alle bruine boter, de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.⁠