Kook de aardappels in ruim water met de baking soda tot je er met een vork net doorheen prikt. Giet af en laat even droogstomen.
Verwarm intussen de oven voor op 220 graden.
Meng de aardappels met de olie en bak tot goudbruin en krokant (zo'n 20 a 30 minuten). Breng op smaak met zout.
Bedek de kip met vershoudfolie en sla plat tot 2 a 3 mm dik, breng op smaak met zout en haal door het opgeklopte ei.
Meng de panko, parmezaan en sesamzaadjes en paneer de kip hiermee.
Verhit een flinke laag olie in een koekenpan en voeg, wanneer de olie goed heet is (je kunt dit testen door een beetje panko in de olie te doen, het moet meteen bruisen), de kip toe. Bak aan beide kanten tot goudbruin en gaar. Laat even uitlekken op een afkoelrek/ovenrek (iets dat open is aan de onderkant zodat de stoom niet ervoor zorgt dat de kip weer zacht wordt).
Serveer de kip met de aardappels, radijs, verse kruiden en tzatziki.