Ga terug
–+ servings
eton mess met lemon curd
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Eton mess met lemon curd

Eton mess met lemon curd
Bereidingstijd5 minuten
Gang: Nagerecht
Keuken: Amerikaans, engels
Porties: 2

Ingrediënten

  • 50 gram meringue
  • 4 el lemon curd
  • 50 gram slagroom
  • 1 tl suiker

Instructies

  • Klop de slagroom met de suiker op tot lobbig. Je wil niet teveel suiker toevoegen omdat de rest al behoorlijk zoet is.
  • Verkruimel de meringue en verdeel een laagje over 2 glaasjes. Verdeel hier bij allebei de glaasjes een eetlepel lemon curd overheen en dan wat slagroom.
  • Herhaal zodat je 2 lagen van alles hebt en dien dan direct op.
  • Je kunt eventueel fruit toevoegen tussen de lagen, ik zou voor iets zuurder fruit gaan zoals aardbeien of bessen.