Ga terug
+ servings
Pulled beef tacos
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Pulled beef tacos

Pulled beef tacos
Bereidingstijd30 minuten
Totale tijd3 uur
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Porties: 2

Ingrediënten

  • Scheutje zonnebloemolie
  • 700 gram runder riblappen, in grove stukken gesneden
  • 1 zakje Santa Maria Beef Taco Kruidenpasta
  • 6 Santa Maria Corn & Wheat Tortilla Small
  • 1 jalapeno, in ringen gesneden
  • 1/2 avocado, in plakjes gesneden
  • 3 radijsjes, in dunne plakjes gesneden
  • 100 gram mais
  • Verse koriander, naar smaak
  • Crème fraiche, naar smaak
  • Santa Maria Taqueria Salsa of Peach & Chili Salsa
  • limoenschijfjes

Instructies

  • Verhit de zonnebloemolie in een sudderpan en bak het vlees tot de buitenkant aangebakken en bruin is. Voeg de kruidenpasta toe samen met een scheutje water (ongeveer100 ml). Leg de deksel op de pan en laat op laag vuur sudderen. Na ongeveer 2.5 uur zal het vlees uit elkaar vallen. Controleer tussendoor regelmatig of de pan niet droog kookt en of er niets aanbrandt. Voeg dan indien nodig wat water toe.
  • Wanneer het vlees klaar is, verhit de tortilla’s in een hete droge koekenpan.
  • Smeer in met creme fraiche, hoeveelheid naar smaak, en verdeel het vlees over de tortilla’s. Garneer met jalapeno, avocado, radijs, mais en als laatste de koriander. Serveer met een salsa naar keuzen en een limoenschijfje.