Ga terug
–+ servings
Pittige currygarnalen
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Pittige currygarnalen

Pittige currygarnalen
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd10 minuten
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje, voorgerecht
Keuken: Indiaas, thais
Trefwoord: currygarnalen
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 20 grote ongepelde gamba's
  • scheutje zonnebloemolie
  • 1 zakje red currypaste
  • 200 ml slagroom
  • 20 gram boter
  • 1/2 citroen, in partjes gesneden
  • handje koriander, fijngehakt
  • (stok)brood

Instructies

  • Ontdooi de garnalen indien nodig en laat uitlekken.
  • Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en bak de currypasta een minuutje aan, Voeg een scheutje van de slagroom toe, net genoeg zodat je de pasta kunt oplossen en je een hele dikke saus hebt.
  • Voeg de garnalen toe en bak op medium hoog vuur totdat de garnalen dieprood zijn.
  • Voeg de rest van de slagroom toe en roer door. Voeg als laatste de boter toe en roer door.
  • Dien, wanneer de boter gesmolten is, de garnalen op met citroen en verse koriander. Serveer met vers brood.