Ga terug
–+ servings
kruidenboter met eetbare rozenblaadjes
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Kruidenboter

Een heerlijk zelfgemaakte kruidenboter
Bereidingstijd5 minuten
Totale tijd5 minuten
Gang: Bijgerecht
Keuken: Amerikaans, Mediterraan
Trefwoord: knoflook, kruidenboter, roomboter, zout
Porties: 30

Ingrediënten

  • 1 pakje ongezouten roomboter op kamertemperatuur
  • 2 eetlepels bieslook
  • 2 eetlepels peterselie
  • 4 tenen knoflook fijngehakt
  • 1 theelepel zout
  • eetbare bloemen (optioneel)

Instructies

  • Meng de boter met de knoflook, bieslook, peterselie en zout. Proef of je
    het genoeg zout vindt, zo niet voeg dan nog wat meer toe. Garneer
    eventueel met eetbare bloemen.

  • Bewaar in de koelkast, maar laat minimaal 15 minuten op temperatuur komen voordat je het serveert.