Ga terug
–+ servings
mexicaanse gepofte aardappe
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Mexicaanse gepofte aardappel met pulled pork

Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd3 uur 10 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: creme fraiche, gepofte aardappel, jalapeno, pulled pork
Porties: 4

Ingrediënten

  • 4 gepofte aardappels
  • 4 eetlepels pulled pork
  • 4 theelepels kruidenboter
  • 8 theelepels creme fraiche
  • 4 eetlepels geraspte cheddar
  • 1 jalapeno in plakjes gesneden
  • 1 eetlepel bieslook
  • peper en zout

Instructies

  • Snij de gepofte aardappel in en prak voorzichtig de binnenkant. De aardappel is super heet dus wees voorzichtig.

  • Voeg dan per aardappel 1 tl kruidenboter, 1 tl creme fraiche, 1 el
    geraspte cheddar en wat peper en zout toe en prak/meng alles totdat je
    een smeuige binnenkant heb. Probeer de buitenkant heel te laten zodat je
    wel echt nog een gepofte aardappel hebt in plaats van een prakkie.

  • Top dan elke aardappel met 1 flinke el pulled pork, nog 1 tl creme
    fraiche en wat jalapeno. Strooi wat bieslook over elke aardappel en
    serveer direct.