Ga terug
–+ servings
Noodle soep met Gochujang
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Noodle soep met Gochujang

Noodle soep met Gochujang
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd14 minuten
Porties: 2

Ingrediënten

  • 1 el olie
  • 1 stengel bosui, in ringen gesneden
  • 1 paksoi, in reepjes gesneden
  • 1 tl gember, geraspt
  • 1 tl fijngehakte knoflook
  • 1 el Gochujang
  • 200 ml kokosmelk
  • 400 ml kippenbouillon
  • 2 el sojasaus
  • 1 tl vissaus
  • 10 garnalen, rauw
  • 90 gram udon noodles

Instructies

  • Verhit de olie in een steelpan en bak de bosui en de witte delen van de paksoi aan. Voeg knoflook en gember toe en bak kort mee.
  • Voeg de gochujang toe, bak even mee en voeg dan de kokosmelk, bouillon, sojasaus en vissaus toe. Roer door.
  • Voeg de noodles toe, laat 3 minuten koken, en voeg dan de garnalen en de groene delen van de paksoi toe. Laat verder koken, ongeveer 5 minuten, tot de noodles en de garnalen gaar zijn.
  • Dien op met wat koriander en eventueel extra bosui als garnering.