Ga terug
–+ servings
Pasta met worst, broccoli en Boursin
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Pasta met worst, broccoli en Boursin

Pasta met worst, broccoli en Boursin
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd20 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: Pasta met worst, broccoli en Boursin
Porties: 2

Ingrediënten

Voor de panko laag

  • 1 el boter
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 50 gram panko
  • handje peterselie, fijngehakt

Verder

  • 150 gram rigatoni (of andere pasta)
  • 400 gram broccoli
  • 270 gram Gekruide Italiaanse worstjes
  • 100 gram Boursin zacht en romig
  • 30 gram Parmezaanse kaas, fijngeraspt
  • grofgemalen peper, chili vlokken

Instructies

  • Kook de pasta in gezouten water al dente. Blancheer de broccoli roosjes tot deze de gewenste gaarheid hebben.
  • Verhit intussen de boter in een koekenpan. Voeg de knoflook toe en bak kort mee. Voeg de panko toe en bak mee tot dit goudbruin is. Zet het vuur uit en voeg dan de peterselie toe, meng door en zet opzij.
  • Haal de worst uit het velletje en rul. Voeg, wanneer de pasta bijna gaar is, de Boursin toe met een beetje pasta water (ong 3 el) en meng door tot een saus. Voeg de gekookte pasta, de broccoli en de Parmezaan toe en meng door. Breng op smaak met wat peper en indien gewenst zout.
  • Dien de pasta op met de knoflook kruim en optioneel nog wat grofgemalen peper en chili vlokken.