kipsouvlaki

Koolhydraatarm menu week 37

Ik merk dat ik heel erg behoefte heb aan koolhydraten doordeweeks. Mijn energie en weerstand zijn een beetje laag en ik voel me iets beter als ik wel wat koolhydraten eet. Bart wil in verband met onze aanstaande vakantie graag echt geen koolhydraten, dus ik ga proberen dingen te maken waarbij hij lowcarb kan eten en ik voor mezelf wel wat carbs kan toevoegen.

Maandag 9 september

Souvlaki time. Ik maak dit keer een kipsouvlaki, lekker met tzatziki en een Griekse salade. Ideale maaltijd zo voor Bart, voor mezelf doe ik een klein pitabroodje erbij.

kipsouvlaki

Dinsdag 10 september

Vandaag eten we fajita’s. Deze paprika ‘nacho’s’ zijn heerlijk zo, maar ik doe er dan waarschijnlijk een kleine wrap bij. Ik zeg waarschijnlijk, maar dit gerecht is al heerlijk en vullend zo dus misschien laat ik het wel achterwege.

paprika nacho's met fajita kip

Woensdag 11 september

Dit gerecht maak ik best vaak. Deze curry is heel snel klaar en heerlijk met bloemkoolrijst. Misschien dat ik hier wat gewone rijst erbij kook of een combinatie van bloemkool en gewone rijst maak. Nog nooit geprobeerd dat, eens kijken of het wat is!

curry met bloemkoolrijst

Donderdag 12 september

Tijd voor een salade. Ik heb deze middag een lunch met workshop dus ga al genoeg eten waarschijnlijk. Voor de avond plan ik dan een simpele maar heerlijke salade. Deze kipshoarma maak ik al jaren en is super lekker in een pitabroodje, maar met gemengde sla is het ook heerlijk.

kipshoarma

Vrijdag 13 september

Dit recept is via pinterest opeens super populair en ik snap wel waarom eigenlijk. Deze pittige gehaktballen zijn heerlijk en in combinatie met een bloemkoolpuree echt een comfortfood maaltijd. Ideaal om de werkweek mee af te sluiten en het weekend mee te beginnen.

pittige gehaktballen met cheesy bloemkoolpuree
0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.