fajita bowl

Koolhydraatarm menu week 44

En we zijn weer terug! Ik had een kleine break vanwege de vakantie en daarna vanwege geen nieuwe recepten maar we zijn terug met wat heerlijke nieuwe dingen.

Maandag 28 oktober

bloemkoolsoep

Laten we makkelijk beginnen met een heerlijk bloemkoolsoepje. Deze soep lijkt heel erg op mijn bloemkoolpuree dus als je dat lekker vindt, dan ga je dit ook heerlijk vinden. Ik heb er een kipfilet bij gegeten en zat de hele avond vol!

Dinsdag 29 oktober

Een goedgevulde mexicaanse salade. De kip kruid je met mijn fajita kruiden en verder kan je toevoegen wat je wil. Ik heb gegrilde paprika en ui toegevoegd, avocado en koriander. Smullen! Doe de kip, paprika en ui in een ovenschaal, de kruidenmix erbij met wat olie en een half uurtje de oven in.

Woensdag 30 oktober

spaghetti pompoen

Heb je zin in pasta pesto maar dan zonder de pasta en met meer groenten? Probeer dan dit recept. Spaghetti pompoen alla pasta pesto. De pompoen moet wel even in de oven, maar ondertussen heb je er geen omkijken naar. Simpel receptje!

Donderdag 31 oktober

gebakken spruiten

Deze heerlijke spruiten uit de oven met knoflook, parmezaanse kaas en citroensap heb ik gegeten met een kipfiletje erbij en zat de hele avond vol. Het moet wederom wel even in de oven, maar in de tussentijd kan jij lekker ontspannen!

Vrijdag 1 november

lamsbout in yoghurt

Dit gerecht moet echt lang in de oven. De lam moet namelijk minimaal 6 uur gaarstomen, maar jemig…dan heb je ook wat. De gestoofde lam heb ik daarna met Griekse yoghurt en kaas laten gratineren in de oven en dat was fantastisch. Een heerlijk gerecht met hele pure smaken.

0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.