kip in champignon roomsaus met bloemkoolpuree

Koolhydraatarm menu week 40

Dit is de laatste week voor de vakantie! Dus nog even een laatste weekmenu! De twee weken dat wij weg zijn komt er geen weekmenu, dit omdat ik echt even wat vrije tijd nodig heb én ik nu ook geen tijd heb om vooruit te werken. Wil je graag wat inspiratie, kijk dan even naar de vorige weekmenu’s.

Maandag 30 september

Bart moet vanavond uit eten voor zijn werk, dus ik ga voor iets simpels. Deze heerlijke pompoensoep is kruidig, licht pittig en lekker dit zodat je er wel vol van zit. Heerlijk met dit weer!

pompoensoep

Dinsdag 1 oktober

Vandaag moet ik werken, maar heb ik ook een afspraak om mijn nagels te laten doen. Dat zijn van die laatste dingen die je ook nog ergens voor je vakantie wil doen, net als naar de kapper gaan. Ik ben dol op lange verzorgde nagels, maar met veel koken is dat niet zo handig. De komende twee weken ga ik niet koken dus dan kan het! Na werk maak ik dus iets snels, deze roerbak met pittige biefstuk. Dit is heerlijk! Ben je niet dol op biefstuk, dan kan je dit ook vervangen door kip. Of voeg extra groenten toe om het vegetarisch te houden.

roerbak met biefstuk

Woensdag 2 oktober

Het is tijd voor mijn favoriete maaltijd! Bloemkoolpuree! Met witlof dit keer. Witlof in een kaassaus met ham, super lekker. Nu is dit niet helemaal koolhydraatarm want er gaat wel bloem door de saus, maar het is maar 1 eetlepel voor 2 personen dus ik vind dat voor mezelf prima.

bloemkoolpuree met witlof

Donderdag 3 oktober

Ik maak meestal lekker veel bloemkoolpuree zodat ik de dag erna er nog iets mee kan maken. Deze kip in champignon roomsaus is een grote hit! Ondertussen heeft ook iedereen in mijn familie deze gemaakt en valt dit erg goed in de smaak!

kip in champignon roomsaus met bloemkoolpuree

Vrijdag 4 oktober

Als ik heel eerlijk ben dan bestellen we vanavond waarschijnlijk wat te eten. We moeten op tijd naar bed, ik zal nog mijn koffer moeten pakken want dat doe ik altijd op het laatste moment en ik haat het om nog veel afwas te hebben wanneer we weg gaan. Dus het zou zomaar kunnen dat we iets van cheeseburgers bestellen, maar dat kan ook lowcarb! Zoals deze bunless burgers, heerlijk en je mist het broodje niet eens.

Bunless burger
0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.