roerbak met biefstuk

Koolhydraatarm menu week 38

Nog drie hele weken werken voordat wij op vakantie gaan! Heerlijk, ik kijk er zo naar uit. Tot die tijd wil Bart dus echt zoveel mogelijk koolhydraatarm eten. Ik heb geprobeerd vorige week voor mij wel wat koolhydraten toe te voegen, ben zo moe de hele tijd en had de hoop dat dat zou helpen, maar dat bleek toch teveel gedoe.

Ik zal dus tijdens de lunch wel iets eten met koolhydraten en dan met het avondeten samen met Bart lowcarb eten.

Maandag 16 september

Ik heb het al eens eerder gezegd, maar ik vind het fijn om met iets lekkers en snel te beginnen. Deze bunless burgers heb je zo gemaakt en je hebt echt het gevoel alsof je gewoon een burger zit te eten. Grappig dat de manier waarop je iets eet zoveel invloed kan hebben op de hele smaakervaring.

Bunless burger

Dinsdag 17 september

Dit gerecht maak ik ondertussen elke week wel een keer. Ik varieer nog wel eens tussen de bloemkoolpuree met gegrilde groenten en garnalen en deze kip in champignon roomsaus. Die laatste is favoriet van Bart en eten we dan ook vaker. Ik heb al superveel goede reacties op dit gerecht gekregen dus dat is altijd leuk!

kip in champignon roomsaus met bloemkoolpuree

Woensdag 18 september

Vandaag is onze trouwdag! We hebben het al gevierd met een weekendje weg naar Maastricht, maar misschien dat we vanavond nog iets leuks gaan doen. Misschien ook niet en maak ik gewoon deze roerbak met pittige biefstuk. Weer zo’n gerecht boordevol groenten, smaak en heerlijkheid. Hier mis ik de koolhydraten helemaal niet.

roerbak met biefstuk

Donderdag 19 september

Nog zo’n succesrecept! Ook op dit gerecht heb ik superveel positieve reacties gekregen. Het is makkelijk, snel klaar en heerlijk. Deze zalm in spinazieroomsaus wil je echt een keertje maken!

zalm met een spinazie roomsaus

Vrijdag 20 september

Bijna weekend! Al begint ons weekend op vrijdag avond al wel. Ik probeer nog steeds koolhydraatarm te eten, maar ben al wel wat relaxter. Deze halloumi curry vind ik fantastisch en misschien maak ik er naast wat bloemkoolrijst stieken gewoon wat naan bij, wie weet!

halloumi curry met naan
0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.