broccoli gratin met warmgerookte zalm

Koolhydraatarm menu week 36

Over een maand ga ik op vakantie, dus ik ga nog even wat strenger aan doen. In Griekenland kom ik altijd wel een kilo of twee aan en ik probeer dan van tevoren altijd al te compenseren. Hopelijk lukt dat dit keer ook!

Maandag 2 september

Bij de AH verkopen ze warmgerookte zalm met peper. Daar ben ik dol op, heb meteen groots ingeslagen en deze broccoli gratin mee gemaakt. De broccoli zit in een heerlijke kazige saus en de zalm is een ideale toevoeging om het gerecht ook lekker vullend te maken.

broccoli gratin met warmgerookte zalm

Dinsdag 3 september

Vandaag eten we kip gevuld met een spinazie roomsaus. Heerlijk! Serveer nog met extra spinazie of een groene salade en je bent klaar. Zoveel cheesyness, daar ben ik altijd wel dol op.

Kipfilet gevuld met een kaas spinazie saus

Woensdag 4 september

Ik heb nu warmgerookte zalm over dus dit heb ik gebruikt om een heerlijke salade met avocado, gegrilde asperges en een gepocheerd ei mee te maken. Door alle gezonde vetten zit je ook hier de hele avond goed vol van!

Salade met gerookte zalm, asperge, avocado en ei

Donderdag 5 september

Mijn lievelingspuree heb ik weer gemaakt! Dit keer met een fantastische kip in een champignonroomsaus. Dit recept is een blijvertje. Makkelijk en relatief snel en oh zo lekker.

kip in champignon roomsaus met bloemkoolpuree

Vrijdag 6 september

Het is weer tijd voor mosselen. Meestal vind ik mosselen iets saai, maar deze zijn gestoomd in een curry marinade en zijn geweldig. Lekker kruidig en pittig, maar niet te. Serveer het met een salade om het lowcarb te houden.

curry style mosselen
0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.