Ga terug
–+ servings
Noodles met roerbakgroenten en biefstuk
Recept afdrukken
3.98 van 34 stemmen

Noodles met roerbakgroenten en biefstuk

Noodles met roerbakgroenten en biefstuk
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd20 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: aziatisch
Trefwoord: dandan noodles
Porties: 2

Ingrediënten

  • scheutje zonnebloemolie
  • 2 kogelbiefstukken van Iers rundvlees, in reepjes gesneden
  • 250 gram champignons, in plakjes gesneden
  • 1 pak choi, fijngesneden
  • 150 gram udon noodles
  • 2 el sojasaus
  • 1 el ketjap
  • 1 el chili olie
  • 1 tl pindakaas
  • peper en zout
  • sesamzaadjes
  • bosui, in dunne ringen gesneden

Instructies

  • Kook de noodles zoals op de verpakking staat aangegeven.
  • Verhit wat zonnebloemolie in een pan , breng de biefstuk op smaak met peper en zout en roerbak kort aan in de pan. Haal uit de pan en zet opzij.
  • Wok de champignons tot bruin. Voeg de pak choi toe en roerbak mee tot dit is geslonken.
  • Maak intussen de saus door de sojasaus, ketjap, chili olie en pindakaas te mengen.
  • Voeg de noodles, de biefstuk en de saus toe aan de pan en meng goed totdat alles heet is.
  • Verdeel over 2 borden en garneer met sesamzaadjes en bosui. Dien direct op.