Laat het deeg in wat huishoudfolie een uurtje rusten.
Meng intussen het gehakt, de fijngehakte garnalen, gember, knoflook, zout, 5 spice, bosui en sojasaus. Meng goed en laat intrekken in de koelkast terwijl het deeg ligt te rusten.
Verdeel het deeg in 4 stukken en rol het eerste stuk uit op een bebloemd aanrecht. Rol tot het deeg zo dun mogelijk is en steek dan rondjes uit met het uitsteekvorm (of glas).
Vul de rondjes met een flinke theelepel vulling en vouw op zoals in bovenstaand filmpje. Herhaal met de rest. Je kunt het restantdeeg weer samen kneden en uitrollen. Gaat het uitrollen niet zo makkelijk, laat het deeg dan een kwartiertje rusten zodat de gluten weer ontspannen. Daarna zal het rollen makkelijker gaan.
Verhit wat zonnebloemolie in een koekenpan en bak de dumplings totdat de onderkant goudbruin is (check geregeld). Voeg dan een scheut, ongeveer 50 gram water, toe aan de pan en leg de deksel erop. Laat dit zo'n 3 minuten stomen totdat de bovenkant van het deeg ook gaar is.
Zet intussen een schaaltje met zwart sesamzaad klaar.
Dip de onderkant, de krokante kant, direct in wat zwart sesamzaad en serveer met een dipsaus van sojasaus met eventueel wat sesamolie.