Ga terug
+ servings
Recept afdrukken
Laat je review achter!

Corndogs

Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd15 minuten
Gang: lunch
Keuken: Amerikaans
Porties: 6

Equipment

  • corndog/hotdog wafelwijzer

Ingrediënten

  • 100 gram bloem
  • 100 gram maismeel
  • 150 ml melk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl zout
  • 1 ei
  • 6 hotdogs
  • 6 satéprikkers

Instructies

  • Verwarm het wafelijzer op 180 graden voor.
  • Meng in een hoge kom de bloem met de maismeel, de melk, hetbakpoeder, de zout en het ei en klop door totdat je een stevig en dik beslaghebt.
  • Rijg de hotdogs aan een sateprikker.
  • Giet een laag beslag in de wafelijzer, leg de hotdog hierinen giet vervolgens nog wat extra beslag eroverheen.
  • Bak 5 minuten, dien vervolgens op met mosterd.