Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Laat je review achter!
Corndogs
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang:
lunch
Keuken:
Amerikaans
Porties:
6
Equipment
corndog/hotdog wafelwijzer
Ingrediënten
100
gram
bloem
100
gram
maismeel
150
ml
melk
1
tl
bakpoeder
1
tl
zout
1
ei
6
hotdogs
6
satéprikkers
Instructies
Verwarm het wafelijzer op 180 graden voor.
Meng in een hoge kom de bloem met de maismeel, de melk, hetbakpoeder, de zout en het ei en klop door totdat je een stevig en dik beslaghebt.
Rijg de hotdogs aan een sateprikker.
Giet een laag beslag in de wafelijzer, leg de hotdog hierinen giet vervolgens nog wat extra beslag eroverheen.
Bak 5 minuten, dien vervolgens op met mosterd.