• pancakes

    American pancakes with buttermilk

    Pancakes zijn natuurlijk weer anders dan de gewone pannenkoeken die wij hier kennen. Veel worden ze zoet gegeten al komt het ook voor dat je naast siroop wat bacon erbij krijgt. Het belangrijkste is dat ze kleiner maar dikker zijn en dat je een enorme stapel krijgt. American pancakes met boter en maple syrup Ik kwam bij de AH maple…

  • bloemkoolsoep

    Romige bloemkoolsoep met spekjes

    Zo nietszeggend als dat ik gekookte bloemkool vind, zelfs een kaassaus kan het wat mij betreft niet redden, zo lekker vind ik bloemkoolsoep. En ook bloemkoolpuree! Bloemkoolsoep Dit is een heerlijke dikke en romige soep. Perfect voor wanneer je een balansmaaltijd wil, een warme lunch of een koolhydraatarme maaltijd. Bart eet altijd nog zoveel mogelijk koolhydraatarm en meestal eet ik…

  • kreeft op een brioche broodje

    Lobster rolls – Kreeft op een brioche broodje

    Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de lobster roll, het is niets meer dan kreeft op een zacht brioche broodje, maar het is natuurlijk wel heel luxe. Kreeft Het makkelijkst is om kreeft uit Canada te kopen, dit is het hele jaar door beschikbaar en is ook nog enigszins te betalen. Wist je dat de reden voor het levens…

  • spaghetti met garnalen in citroensaus

    Spaghetti met garnalen in een romige citroensaus

    Ben je ook toe aan de lente en zomer? Na de sneeuw van afgelopen week lijkt het erop dat het komend weekend weer heel mooi weer gaat worden! Perfecte tijd voor deze spaghetti met garnalen in en romige citroensaus. Spaghetti met citroensaus Je moet niet denken dat de saus heel zuur is, het is enkel een hele fijne tegenhanger van…

  • Quesadilla met pittige kip

    Quesadilla with spicy chicken

    've said it before but lately I'm hooked on spicy chicken. I have previously made fried chicken and also buffalo chicken. We again use sriracha, I usually buy the regular one and any brand is fine. We mix the sriracha with cream cheese so it's not only spicy but also creamy.

  • violife vegan pizza

    Vegan pizza met gekarameliseerde ui

    Het is geen geheim dat ik een grote passie heb voor kaas. Ik heb ook altijd gezegd dat kaas dé reden is dat ik niet vegan zou kunnen eten. Maar Violife vroeg me of ik hun vegan kaas wilde proberen en ik was geïntrigeerd. Violife De vegans onder ons zullen dit merk vast wel kennen. Violife is 100% vegan en vrij…

  • kip cashew noodles

    Chicken cashew noodles

    My mother used to make something with chicken, rice and cashewnut. I wasn't a huge fan because I'm not really into rice. I can remember telling my sister 'well, big bites' when we got this again. My mom wasn't a great cook, she made a couple of dishes over and over again. Even though I wasn't a fan of her dish, I do like the combination of chicken and cashews so I went with that.

  • chocolade mousse

    Chocolate mousse

    Homemade chocolate mousse cannot be compared to what you can buy in the supermarket. This is a lot richer, creamier and you can taste the chocolate very well.

  • pittige krokante kip

    Spicy crispy chicken

    Can't make my husband more happy than provide him with meat, like this spicy crispy chicken! We fry the chicken, not my favourite activity but you won't achieve this type of crispy chicken without frying. I don't have a fryer, I just use a pot with high walls and fry in sunflower oil.

  • Wit brood: langere fermentatie voor meer smaak en open kruim

    Yeast bread with an open crumb

    A lot of people love the looks of a sourdough bread but not the work that comes with is. This bread is more work as well, but because yeast works a lot quicker you're still done faster. I apologize for all the ugly Insta stories pictures but that's just to clarify all the steps.

en_USEnglish